Değerler Eğitimi Çalışmalarımız-Haftanın Teması

Değerler Eğitimi Çalışmalarımız-Haftanın Teması "HOŞGÖRÜ"

Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Değerlerimizle Değerleniyoruz" etkinlikleri kapsamında 3-14 Ekim tarihleri arasındaki temamız "Hoşgörü"

Tema kapsamında;

Arkadaşlarımıza höşgörülü olma,küçüklerimize hoşgörülü olma,farklı dinlere hoşgörülü olmak,fikir alışverişine önem vermek,farklı görüşlere hoşgörülü olmak,eleştiriye açık olmak konuları işlendi.Öğrencilere "Hoşgörü" ile ilgili eğitici videolar izletilip çeşitli etkinlikler yapıldı.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

17.10.2022 963