4.Sınıflarımız Adana Büyükşehir Belediyesi Söğütlü Hayvan Barınağı Gezisinde

Okulumuz 4/B,4/C ve 4/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Adana Büyükşehir Belediyesi Söğütlü Hayvan Barınağına gezi düzenlediler.4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlenen gezimiz, öğrencilerimizin hayvanlara karşı olumlu tutum ve davranış oluşturması, hayvan sevgisi kazanması amaçlarını taşıyor.

Gezinin planlamasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere Adana Büyükşehir Belediyesi Söğütlü Hayvan Barınağı yetkililerine ve diğer paydaşlara teşekkür ederiz.

12.10.2022 945